Despre

by

Shaking hands

Oferim consultanta in asigurari  de proprietati, asigurari medicale, de viata, de afaceri, auto si de raspundere civila. Acoperim astfel zonele principale de interes ale clientilor nostri: de la afacerile lor si pana la asigurarile pentru vacantele din strainatate.

Strategia de business abordata de noi vizeaza aspectele fundamentale ale companiei  conturate prin  valori esentiale ce sustin  relatia cu clientii:

Calitate

Examinam  constant  calitatea serviciilor noastre culminand prin imbunatatirea procedurilor de lucru si alegerea celor mai eficiente abordari privind  gradul de satisfacere  al clientilor nostri. Increderea clientilor  ne motiveaza si ne obliga sa  demonstram ca parteneriatul cu W Broker este o investitie profitabila.

Proximitate

Suntem mereu acolo unde este  nevoie de noi. Punem la dispozitia clientilor nostri o retea performanta de agentii in 40 de judete ale tarii si in Republica Moldova. De asemenea putem fi gasiti si in mediul online. Ne propunem  sa devenim prima optiune a clientilor  prin parteneriate de incredere ce ofera  siguranta persoanelor si bunurilor  importante din viata lor.

Performanta

Ne propunem permanent sa atingem standarde de performanta cat mai inalte pentru a satisface cele mai dificile cerinte de acoperire a riscului. Consolidarea si pregatirea continua a echipei W Broker  se materializeaza sub forma  rezultatelor  financiare solide ce ofera incredere si stabilitate parteneriatelor incheiate cu clientii.